søndag 27. juli 2008

Sydney

Fredag ettermiddag kom vi til Sydney - byen som etter hvert skulle vise seg aa vaere helt fantastisk.


Elisabeth og Stian var med oss opp fra Wollongong, og har vaert her sammen med oss frem til i dag. Veldig greit aa ha med "kjentfolk". De besoekte byen vaaren 2007 ogsaa.





Den foerste dagen vaar i byen var ikke vaeret helt paa vaar side, saa vi tilbrakte tid i Sydney Aquarium. Der var det mye rart aa se, skremmende nok baade krokodiller og hai!

Pingvinene var de kuleste av dem alle. Krokodillen kunne vi egentlig vaert spart for - en forferdelig stygg skapning. Det er bare saa vidt undertegnede klarer se den paa bilde!




Vi har ogsaa tatt "vann-taxi" fra Darling Harbour til Sydney Opera House, en fantastisk tur, der vi fikk sett mye av byen fra sjoen.


Soendag hadde vi en fantastisk spasertur fra Bondi Beach til Coogee Beach. Vi gikk langs havet hele veien, og fikk se mange flotte strender.















I morgen tidlig drar vi fra Sydney, og setter kursen mot tropene i nord, naermere bestemt Cairns. Der satser vi at vi faar noen varme dager, foer det baerer videre til vinterlige New Zealand.




































































1 kommentar:

Familien Nese sa...

weeee, artig å lese om turen deres, selv om vi har fått være med på deler av den;) Hvordan står det til i Cairns??? Store klemmer fra oss i kulden!!